افزایش قیمت لبنیات ، تحت تأثیر عوامل تولید

علی‌احسان ظفری، رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه فرآورده‌های لبنی، در تازه‌ترین اظهارات خود اعلام کرد که هیچ مصوبه‌ای برای افزایش قیمت لبنیات ابلاغ نشده و علت اصلی افزایش قیمت محصولات لبنی، رشد نرخ عوامل تولید است.   ظفری افزود: «بعد از تغییر نرخ شیر خام، هیچ مصوبه‌ای برای افزایش قیمت انواع لبنیات ابلاغ نشد. کارخانه‌ها نمی‌توانند محصول […]

علی‌احسان ظفری، رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه فرآورده‌های لبنی، در تازه‌ترین اظهارات خود اعلام کرد که هیچ مصوبه‌ای برای افزایش قیمت لبنیات ابلاغ نشده و علت اصلی افزایش قیمت محصولات لبنی، رشد نرخ عوامل تولید است.

 

ظفری افزود: «بعد از تغییر نرخ شیر خام، هیچ مصوبه‌ای برای افزایش قیمت انواع لبنیات ابلاغ نشد. کارخانه‌ها نمی‌توانند محصول خود را با قیمت پایین‌تری عرضه کنند.» وی تأکید کرد که افزایش قیمت‌ها به دلیل تصمیم‌های غیرکارشناسی دولت بوده و کارخانه‌های تولید لبنیات در حال حاضر از ناترازی برق آسیب می‌بینند.

 

به گفته رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه فرآورده‌های لبنی، میزان خسارت یکی از کارخانه‌ها از مرز ۴ میلیارد تومان عبور کرده است. همچنین، صادرات این محصولات به دلیل کاهش قدرت خرید مردم افزایش یافته است.

 

ظفری در ادامه افزود که میزان تولید شیر خام برای کشوری با حدود ۹۰ میلیون جمعیت کافی نیست و صنعت لبنیات به دلیل عدم مدیریت صحیح در معرض آسیب قرار دارد.